duminică, 1 martie 2009

Zâmbește!!! Sunt oameni și oameni!!


Ce ințelegeți prin noțiunea de a ”întinde o mână”? Ce ești tu dacă intinzi o mână cuiva ??? Simplu..... Dacă o faci o dată este un semn de bunătate, dacă o faci a doua oară este un semn de afecțiune in schimb dacă o intinzi a treia oara este un semn de prostie, pentru ca cel care face ce a facut și pană acum, va obține ce a obținut mereu.
Soluția este mereu la fel: zâmbește-le celor care te iubesc să iți simta la rândul lor iubirea, zâmbeștele celor care te urăsc, să iti simtă puterea și zâmbeștele celor care te-au dezamăgit, pentru a-ti simți indiferența.

P.S.

Astzăzi este 1 martie și noi barbații vă serbam pe voi femeile. Astazi va urăm sănătate, iubire, fericie, pentru ca astazi este ziua voastră și toate o meritați. Dacă lumea ar fi o livadă voi ați fi merele, unele mai mici, unele mai mari, unele mai urate, altele mai frumoase....... dar toate cu gustul lor aparte.... special. Unele mere sunt însă superbe..... cu o formă perfect conturată, o culoare superbă si o aromă care te îmbată mai rau decât licorile lui Bachus. Ce faci însă dacă mărul asta atât de frumos este fad pe dinăuntru??? Dacă nu are gust dulce ci are un gust acru care te dezamgeste?? Ce faci dacă otrava din mar iți intră in carne, it face o rană și rana nu mai vrea să se vindece????
Este simplu-tai tesutul gangrenat de otrava plus cativa centimetri de țesut sanătos, deși știi că o să doară rău, nu mai muști din măr, îi dorești sincer o primavară insorită, în care speri să se coacă, să se indulcească, speri să poată să se curețe de gustul acru-amarui pe care ți l-a lasat ție pentru a nu mai acri și pe altcineva și mai ales îi zambești și îi spui: măr frumos ești exact ca celelate la fel ca tine, nu ai să ma ințelegi niciodată.... you”ve fucked it up very bad this time.... we only have what we deserve......and you fate is bitterness, I know that now.

maine va fi o nouă zi, in care vor fi oameni și oameni, mere și mere........ and I am still smilin... La mulți ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu